fredag 7 januari 2011

Kick Ass

Tänkte att jag skulle recensera filmen Kick Ass.

Dave är en så gott som vanlig kille; hans mamma är död, han läser serier, är ett mobboffer, fantiserar om tjejen Katie... Ni vet, allt sånt. Men han vill ha en förändring, så han köper en superhjältedräkt på nätet och blir superhjälten 'Kick Ass'. I början är det mest rädda katter och hjälpa gamla tanter, men när han hjälper en kille från att bli ihjälslagen blir han filmad och utlagd på YouTube, och han blir snart ett fenomen. Katie börjar prata med honom, och det visar sej att hon blir förföljd. Han sticker till stalkerns lägenhet, och precis när det ser som värst ut dyker Big Daddy och Hit Girl, en tjej som inte är mer än 11 år, upp och hjälper honom. Dave blir indragen i något allvarligare än han tänkt sej...

HAHA, den här filmen är verkligen något jag rekommenderar!!! Den är ungefär lika överdriven som Kommisarie Späck i blodväg, men ändå lite seriösare. Och Hit Girl är så cool!!!!! Filmen har härligt ironisk filmmusik på vissa ställen, t.ex när Dave dyker upp med en flygande sak på ryggen och skriker svordomar och skjuter med bazooka liknande vapen så spelas Glory glory hallelujah, haha.
Filmen är oförutsägbar och rolig, så se den!:)

Vänster till höger; Big Daddy, Kick Ass, Red Mist, Hit Girl
Ps. Den fick femtonårsgräns på bio, men man kan lugnt se den om man är lite yngre, blodet är så fejkat och överdrivet att det inte är ett dugg hemskt. Det enda är att det är rätt grovt språk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar